Een kijkje nemen op de NOT!

Van 24 t/m 28 januari was het weer zover! 5 dagen lang was er het onvergetelijk onderwijsfeest in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Hier vond namelijk de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) plaats. De Nationale Onderwijstentoonstelling is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs! Dit konden we als Het Schoolvoorbeeld natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Dit soort creatieve omgevingen zorgen immers voor veel inspiratie!

Op de Nationale Onderwijstentoonstelling zie je de laatste trends en ontwikkelingen die er in het onderwijs zijn, je spot volop innovaties en producten, er zijn diverse sprekers aanwezig en je kunt hier onwijs veel kennis en inspiratie opdoen.

Met het team van Het Schoolvoorbeeld hebben we hier rondgelopen en met verschillende partijen zijn we in gesprek gegaan. Op deze manier willen we ons blijven ontwikkelen en kunnen we goed zien wat er speelt in het onderwijs. Het is onwijs leuk om veel verschillende aspecten van dit vakgebied hier op deze beurs samen te zien komen. Door ons te blijven verdiepen in onze klanten, proberen we de perfecte diensten aan te bieden. Diverse onderwijsmethodes, technieken en innovaties hebben we voorbij zien komen, waardoor we met een tevreden gevoel en boordevol inspiratie naar huis gingen.

De volgende editie van de Nationale Onderwijstentoonstelling zal zijn van 21 t/m 25 januari 2025. Wellicht zien we jullie dan!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief wordt eens per kwartaal verzonden.

Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden niet verstrekt aan derden.