CBS Groen van Prinsterer

Nieuwe website: CBS Groen van Prinsterer

Het Schoolvoorbeeld Nieuws

Voor CBS Groen van Prinsterer te Barendrecht hebben we de huidige website voorzien van een layout update. CBS Groen van Prinsterer heeft gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om de huisstijl door HetSchoolvoorbeeld.nl te laten aanpassen. Het verouderde logo was aan vervanging toe en is heeft nu een professionelere uitstraling. Het nieuwe logo is beter geschikt voor kleine weergave, beter leesbaar, is beter herkenbaar en past goed op de middelen waarvoor het gebruikt moet worden (zowel online als op drukwerk). CBS Groen van Prinsterer is erg tevreden met het resultaat en zal het logo op alle nieuwe uitingen gaan gebruiken. CBS Groen van Prinsterer is een Christelijke basisschool in Barendrecht.
Kenmerken
CBS Groen van Prinsterer is met de vernieuwde website beter vindbaar en profileert zich optimaal door de compleet nieuwe overzichtelijke lay-out. Bezoekers vinden snel de informatie die ze zoeken. Hetschoolvoorbeeld.nl draagt zorg voor het ontwerp, de technische realisatie en het onderhoud. Hiermee is CBS Groen van Prinsterer volledig gevrijwaard van alle technische zorgen.
Mooi, gemakkelijk en efficiënt
Op een gebruiksvriendelijke manier kunnen de medewerkers van CBS Groen van Prinsterer zelf eenvoudig pagina’s en berichten plaatsen en teksten en afbeeldingen wijzigen. Daarnaast kunnen de berichten automatisch gekoppeld worden aan de sociale mediakanalen zoals LinkedIn, Facebook en Twitter waarmee geen bericht ongezien blijft.
Bekijk de website
De website is nu live! Bekijk de venieuwde site op: https://www.prinsterer.nl
We wensen CBS Groen van Prinsterer veel succes met hun vernieuwde website.
Wilt u ook een nieuwe schoolwebsite waarmee u meer bezoekers trekt en waarmee uw school optimaal voor de dag komt? Bel of mail ons dan vandaag nog. Bel 0182 – 74 90 90 of mail info@hetschoolvoorbeeld.nl. Vraag naar Marjolein de Pater of Jeroen Vink. Ze helpen u graag.