HetSchoolvoorbeeld.nl wordt een B.V.

Het Schoolvoorbeeld Nieuws

Wij hebben nieuws!

HetSchoolvoorbeeld.nl als handelsnaam van Buro Vink is nu officieel HetSchoolvoorbeeld B.V. geworden. Na 9 jaar onder de vleugels van Buro Vink te zijn gegroeid, gaat HetSchoolvoorbeeld.nl verder als zelfstandige B.V. En daar zijn we heel trots op! En vanaf 1 maart 2022 gaan we verder als onderdeel van de Cherry Group.

De Cherry Group bestaat uit 16 creatieve bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in online en offline communicatie. Binnen deze groep kan HetSchoolvoorbeeld zich optimaal verder ontwikkelen in het aanbieden van diensten voor het onderwijs.

Korte terugblik
Wat in 2013 begon als een idee in het hoofd van Jeroen Vink, is in 9 jaar tijd uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 180 scholen en besturen als klant. Samen met het huidige team en iedereen die in de afgelopen jaren bij ons heeft gewerkt, zijn we een solide partij geworden als ontwerpbureau voor het onderwijs.

Wat verandert er?
Er verandert weinig: Jeroen, Marjolein, Sanne, Thomas en Imke blijven voor u klaar staan. Alle contactgegevens blijven hetzelfde en ook de tarieven blijven gelijk. Er gaat wel wat wijzigen in de tenaamstelling ook zal het rekeningnummer worden gewijzigd.

We kijken met een positieve blik naar de toekomst!

Bel of mail ons gerust als er vragen zijn.

Jeroen, Marjolein, Sanne, Thomas en Imke