CBS de Klimop Ridderkerk

Nieuwe website: CBS De Klimop Ridderkerk

Het Schoolvoorbeeld Nieuws

Voor CBS De Klimop te Ridderkerk hebben we de huidige website voorzien van een layout update. CBS De Klimop is een christelijke school waar iedereen welkom is en waar leerlingen, ouders en leerkrachten samen succes maken.
Kenmerken
CBS De Klimop is met de vernieuwde website beter vindbaar en profileert zich optimaal door de compleet nieuwe overzichtelijke lay-out. Bezoekers vinden snel de informatie die ze zoeken. Hetschoolvoorbeeld.nl draagt zorg voor het ontwerp, de technische realisatie en het onderhoud. Hiermee is CBS De Klimop volledig gevrijwaard van alle technische zorgen.
Mooi, gemakkelijk en efficiënt
Op een gebruiksvriendelijke manier kunnen de medewerkers van CBS De Klimop zelf eenvoudig pagina’s en berichten plaatsen en teksten en afbeeldingen wijzigen. Daarnaast kunnen de berichten automatisch gekoppeld worden aan de sociale mediakanalen zoals LinkedIn, Facebook en Twitter waarmee geen bericht ongezien blijft.
Bekijk de website
De website is nu live! Bekijk de venieuwde site op: https://cbsdeklimopridderkerk.nl
We wensen CBS De Klimop veel succes met hun vernieuwde website.
Wilt u ook een nieuwe schoolwebsite waarmee u meer bezoekers trekt en waarmee uw school optimaal voor de dag komt? Bel of mail ons dan vandaag nog. Bel 0182 – 74 90 90 of mail info@hetschoolvoorbeeld.nl. Vraag naar Marjolein de Pater of Jeroen Vink. Ze helpen u graag.