Nieuwe website: Cburg College Amsterdam

Het Schoolvoorbeeld Nieuws

Voor het Cburg College te Amsterdam hebben we een nieuwe website gemaakt. Het Cburg College is de nieuwste vmbo-school (basis en kader) in Amsterdam, gelegen op Zeeburgereiland.
Kenmerken
Het Cburg College is met hun nieuwe website beter vindbaar en profileert zich optimaal door de compleet nieuwe overzichtelijke lay-out. Bezoekers vinden snel de informatie die ze zoeken. HetSchoolvoorbeeld.nl draagt zorg voor het ontwerp, de technische realisatie en het onderhoud. Hiermee is het Cburg College volledig gevrijwaard van alle technische zorgen.
Mooi, gemakkelijk en efficiënt
Op een gebruiksvriendelijke manier kunnen de medewerkers van het Cburg College zelf eenvoudig pagina’s en berichten plaatsen en teksten en afbeeldingen wijzigen. Daarnaast kunnen de berichten automatisch gekoppeld worden aan de sociale mediakanalen zoals LinkedIn, Facebook en Twitter waarmee geen bericht ongezien blijft.
Bekijk de website
De website is nu live! Bekijk de nieuwe site op: https://cburgcollege.nl
We wensen de medewerkers van het Cburg College veel succes met hun nieuwe website!
Wilt u ook een nieuwe schoolwebsite waarmee u meer bezoekers trekt en waarmee uw school of organisatie optimaal voor de dag komt? Bel of mail ons vandaag nog. Bel 0182 – 74 90 90 of mail info@hetschoolvoorbeeld.nl. Vraag naar Marjolein de Pater of Jeroen Vink. Ze helpen u graag.