Cornelius Haga Lyceum

Nieuwe website: Cornelius Haga Lyceum

Het Schoolvoorbeeld Nieuws

Voor het Cornelius Haga Lyceum te Amsterdam hebben we een nieuwe website gemaakt. Het Cornelius Haga Lyceum heeft gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om de huisstijl door HetSchoolvoorbeeld.nl te laten aanpassen. Het verouderde logo was aan vervanging toe en is heeft nu een professionelere uitstraling. Het nieuwe logo is beter geschikt voor kleine weergave, beter leesbaar, is beter herkenbaar en past goed op de middelen waarvoor het gebruikt moet worden (zowel online als op drukwerk). Het Cornelius Haga Lyceum is erg tevreden met het resultaat en zal het logo op alle nieuwe uitingen gaan gebruiken.  Het Cornelius Haga Lyceum is een middelbare school dat onderwijs biedt op islamitische grondslag.
Kenmerken
het Cornelius Haga Lyceum is met de nieuwe website beter vindbaar en profileert zich optimaal door de compleet nieuwe overzichtelijke lay-out. Bezoekers vinden snel de informatie die ze zoeken. Hetschoolvoorbeeld.nl draagt zorg voor het ontwerp, de technische realisatie en het onderhoud. Hiermee is het Cornelius Haga Lyceum volledig gevrijwaard van alle technische zorgen.
Mooi, gemakkelijk en efficiënt

Op een gebruiksvriendelijke manier kunnen de medewerkers van het Cornelius Haga Lyceum zelf eenvoudig pagina’s en berichten plaatsen en teksten en afbeeldingen wijzigen. Daarnaast kunnen de berichten automatisch gekoppeld worden aan de sociale mediakanalen zoals LinkedIn, Facebook en Twitter waarmee geen bericht ongezien blijft.

Bekijk de website
De website is nu live! Bekijk de nieuwe site op: https://corneliushagalyceum.nl
We wensen het Cornelius Haga Lyceum veel succes met de nieuwe website.
Wilt u ook een nieuwe schoolwebsite waarmee u meer bezoekers trekt en waarmee uw school optimaal voor de dag komt? Bel of mail ons dan vandaag nog. Bel 0182 – 74 90 90 of mail info@hetschoolvoorbeeld.nl. Vraag naar Marjolein de Pater of Jeroen Vink. Ze helpen u graag.