Nieuwe website: De Regenboog

Het Schoolvoorbeeld Nieuws

Voor De Regenboog te Ridderkerk hebben we de huidige website voorzien van een layout update. De Regenboog heeft gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om de huisstijl door HetSchoolvoorbeeld.nl te laten aanpassen. Het verouderde logo was aan vervanging toe en is heeft nu een professionelere uitstraling. Het nieuwe logo is beter geschikt voor kleine weergave, beter leesbaar, is beter herkenbaar en past goed op de middelen waarvoor het gebruikt moet worden (zowel online als op drukwerk). De Regenboog is erg tevreden met het resultaat en zal het logo op alle nieuwe uitingen gaan gebruiken. De Regenboog is een basisschool in Ridderkerk en hebben de bijbel als het woord van God als uitgangspunt in het onderwijs en de omgang met elkaar.
Kenmerken
De Regenboog is met de vernieuwde website beter vindbaar en profileert zich optimaal door de compleet nieuwe overzichtelijke lay-out. Bezoekers vinden snel de informatie die ze zoeken. Hetschoolvoorbeeld.nl draagt zorg voor het ontwerp, de technische realisatie en het onderhoud. Hiermee is De Regenboog volledig gevrijwaard van alle technische zorgen.
Mooi, gemakkelijk en efficiënt
Op een gebruiksvriendelijke manier kunnen de medewerkers van De Regenboog zelf eenvoudig pagina’s en berichten plaatsen en teksten en afbeeldingen wijzigen. Daarnaast kunnen de berichten automatisch gekoppeld worden aan de sociale mediakanalen zoals LinkedIn, Facebook en Twitter waarmee geen bericht ongezien blijft.
Bekijk de website
De website is nu live! Bekijk de vernieuwde site op: https://www.regenboogridderkerk.nl
We wensen De Regenboog veel succes met hun vernieuwde website.
Wilt u ook een nieuwe schoolwebsite waarmee u meer bezoekers trekt en waarmee uw school optimaal voor de dag komt? Bel of mail ons dan vandaag nog. Bel 0182 – 74 90 90 of mail info@hetschoolvoorbeeld.nl. Vraag naar Marjolein de Pater of Jeroen Vink. Ze helpen u graag.