Nieuwe website: KWS Baarn

Het Schoolvoorbeeld Nieuws

Voor Koningin Wilhelminaschool te Baarn hebben we een nieuwe website gemaakt. De Koningin Wilhelminaschool is een warme, kleinschalige basisschool in het hart van Baarn.
Kenmerken
Koningin Wilhelminaschool is met de nieuwe website beter vindbaar en profileert zich optimaal door de compleet nieuwe overzichtelijke layout. Bezoekers vinden snel de informatie die ze zoeken. Hetschoolvoorbeeld.nl draagt zorg voor het ontwerp, de technische realisatie, het onderhoud. Hiermee is Koningin Wilhelminaschool volledig gevrijwaard van alle technische zorgen.
Mooi, gemakkelijk en efficiënt
Op een gebruiksvriendelijke manier kunnen de medewerkers van Koningin Wilhelminaschool zelf eenvoudig pagina’s en berichten plaatsen en teksten en afbeeldingen wijzigen. Daarnaast kunnen de berichten automatisch gekoppeld worden aan sociale mediakanalen zoals LinkedIn, Facebook en Twitter waarmee geen bericht ongezien blijft.
Bekijk de website
De website is nu live! Bekijk de nieuwe site op: https://kws-baarn.nl
We wensen Koningin Wilhelminaschool veel succes met hun nieuwe website.
Wilt u ook een nieuwe schoolwebsite waarmee u meer bezoekers trekt en waarmee uw school optimaal voor de dag komt? Bel of mail ons dan vandaag nog. Bel 0182 – 74 90 90 of mail info@hetschoolvoorbeeld.nl. Vraag naar Marjolein de Pater of Jeroen Vink. Ze helpen u graag.