Nieuwe websites online

Het Schoolvoorbeeld Nieuws

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om 13 nieuwe websites voor de scholen van Vechtstreek en Venen op te leveren.
Ze staan allemaal nu allemaal online! 🙂

Kenmerken
De websites zijn nu beter vindbaar en profileren zich optimaal door de compleet nieuwe overzichtelijke lay-out. Bezoekers vinden snel de informatie die ze zoeken. Hetschoolvoorbeeld.nl draagt zorg voor het ontwerp, de technische realisatie en het onderhoud. Hiermee zijn alle websites volledig gevrijwaard van alle technische zorgen.
Mooi, gemakkelijk en efficiënt
Op een gebruiksvriendelijke manier kunnen de medewerkers van de scholen zelf eenvoudig pagina’s en berichten plaatsen en teksten en afbeeldingen wijzigen. Daarnaast kunnen de berichten automatisch gekoppeld worden aan de sociale mediakanalen zoals LinkedIn, Facebook en Twitter waarmee geen bericht ongezien blijft.
Bekijk de websites
De websites staan nu live! Bekijk de sites op:

Ook opzoek naar een nieuwe schoolwebsite waarmee u meer bezoekers trekt en waarmee uw school optimaal voor de dag komt? Bel of mail ons dan vandaag nog. Bel 0182 – 74 90 90 of mail info@hetschoolvoorbeeld.nl. Vraag naar Marjolein de Pater of Jeroen Vink.