SBO de reis van Brandaan

De reis van Brandaan is een school voor speciaal onderwijs. Het doel is om een positief schoolklimaat creëren zodat iedereen zich binnen zijn eigen mogelijkheden zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Het Schoolvoorbeeld heeft voor de reis van Brandaan een nieuw logo ontworpen en een website gebouwd. Bezoek de website hier …

Hogelant

HetSchoolvoorbeeld.nl ontwikkelt ook websites voor het voorgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Geen vaste templates waar je uit kunt kiezen maar maatwerk! Een website in de huisstijl van je school met de nieuwste technieken die aansluiten bij de persoonlijke wensen van de school en haar leerlingen.Zo hebben wij onlangs voor het Hogelant in Amsterdam de …

Keender websites

Onlangs hebben wij diverse nieuwe websites opgeleverd. Op verzoek van de Stichting Keender hebben wij de website van het Bestuur en de bijbehorende school websites ontwikkeld, Doelstelling: websites met een uniform ontwerp, maar met behoud van de eigen identiteit en uitstraling van elke school!

De Ark Den Haag

Voor basisschool De Ark heeft HetSchoolvoorbeeld een website op maat gebouwd. Basisschool De Ark ligt in de Haagse wijk Leyenburg. De Ark is een fijne buurtschool met een gemengde leerlingpopulatie. De school telt ongeveer 450 leerlingen, waarvan de meeste uit de wijk komen.  

Emmauscollege

Het Emmauscollege biedt activerend en uitdagend kwaliteitsonderwijs voor havo-, atheneum- en gymnasiumleerlingen binnen een veilige, duidelijk en zorgzame omgeving.