KC KAS Waddinxveen

Voor Kindcentrum en basisschool Kardinaal Alfrink Waddinxveen mochten wij een nieuw logo, een nieuwe website en een prachtig gevelbord ontwerpen.

Comenius school

Voor CBS Comenius werd het tijd om de site weer in een nieuw jasje te steken!    

De Groeiling Gouda

De Groeiling is een professionele en lerende organisatie, die werkt aan onderwijsvernieuwing. Er is oog voor het kind, de ouders en de medewerkers. Vanuit een katholieke en interconfessionele identiteit biedt de Groeiling kwalitatief goed onderwijs aan alle kinderen in Gouda en omstreken.  

De Ark Den Haag

Voor basisschool De Ark heeft HetSchoolvoorbeeld een website op maat gebouwd. Basisschool De Ark ligt in de Haagse wijk Leyenburg. De Ark is een fijne buurtschool met een gemengde leerlingpopulatie. De school telt ongeveer 450 leerlingen, waarvan de meeste uit de wijk komen.  

In de Leertuin

  Bij ‘In de Leertuin’ krijgen kinderen hulp bij het leren. Soms verloopt het leerproces wat moeizaam ook al doen de kinderen nog zo hun best, dan kan extra uitleg een verschil maken. Er is niet altijd een duidelijke reden waardoor kinderen even blijven “ steken” in hun ontwikkeling, soms …

GPO-WN: 25 schoolwebsites

HetSchoolvoorbeeld.nl (onderdeel van Buro Vink) heeft de opdracht gekregen om voor het bestuur van het Gereformeerd Primair Onderwijs West-Nederland (GPO-wn) 26 sites te ontwerpen en bouwen. Tevens heeft het GPO-wn gekozen voor een SchoolApp die naadloos geïntegreerd wordt in de websites van de scholen.  

Sterrenschool De Globetrotter, Rotterdam

Voor de Sterrenschool in Rotterdam heeft HetSchoolvoorbeeld.nl naast een nieuwe website ook kalenders en schoolgidsenontworpen en gedrukt. We hebbend e hele huisstijl ontwikkeld en opgeleverd in het najaar van 2016.  Ook geïnteresseerd in drukwerk voor uw school? Kijk hier eens om inspiratie op te doen. Neem contact op met Jeroen voor meer info.