SBO de reis van Brandaan

De reis van Brandaan is een school voor speciaal onderwijs. Het doel is om een positief schoolklimaat creëren zodat iedereen zich binnen zijn eigen mogelijkheden zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Het Schoolvoorbeeld heeft voor de reis van Brandaan een nieuw logo ontworpen en een website gebouwd. Bezoek de website hier …

Hogelant

HetSchoolvoorbeeld.nl ontwikkelt ook websites voor het voorgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Geen vaste templates waar je uit kunt kiezen maar maatwerk! Een website in de huisstijl van je school met de nieuwste technieken die aansluiten bij de persoonlijke wensen van de school en haar leerlingen.Zo hebben wij onlangs voor het Hogelant in Amsterdam de …

Keender websites

Onlangs hebben wij diverse nieuwe websites opgeleverd. Op verzoek van de Stichting Keender hebben wij de website van het Bestuur en de bijbehorende school websites ontwikkeld, Doelstelling: websites met een uniform ontwerp, maar met behoud van de eigen identiteit en uitstraling van elke school!

Regenboog Waddinxveen

Herontwerp logo, een nieuwe website en bijpassend drukwerk voor De Regenboog in Waddinxveen!  

KC KAS Waddinxveen

Voor Kindcentrum en basisschool Kardinaal Alfrink Waddinxveen mochten wij een nieuw logo, een nieuwe website en een prachtig gevelbord ontwerpen.

Comenius school

Voor CBS Comenius werd het tijd om de site weer in een nieuw jasje te steken!    

’t Jok Terschelling

Obs ’t Jok is een school waar het kleine en bijzondere zijn weg vindt naar de kinderen. Er wordt kwalitatief goed onderwijs gegeven in kansrijk gecombineerde groepen.

De Groeiling Gouda

De Groeiling is een professionele en lerende organisatie, die werkt aan onderwijsvernieuwing. Er is oog voor het kind, de ouders en de medewerkers. Vanuit een katholieke en interconfessionele identiteit biedt de Groeiling kwalitatief goed onderwijs aan alle kinderen in Gouda en omstreken.