Schoolkalenders 2021-2022

Het Schoolvoorbeeld Nieuws

Wij zijn alweer met volgend schooljaar bezig… Misschien u ook al!

Daarom nu al dit aanbod:
Een gedrukte schoolkalender voor het schooljaar 2021-2022. Hiermee houd u iedereen op de hoogte van de schoolactiviteiten. Daarnaast is dit ‘cadeautje’ voor de ouders gelijk een welkome aanvulling op de stortvloed van digitale informatie die ouders dagelijks moeten verwerken. Praktisch en zeer effectief. Uit onderzoek blijkt dat niemand deze kalender weggooit en de kalender vaak een prominente plek krijgen in de huishoudens.

Naast de schoolactiviteiten is er ook ruimte voor de ouders om ook andere afspraken te plaatsen (hierdoor kan de kalender niet alleen voor schoolactiviteiten maar ook voor de familie activiteiten worden gebruikt).

Met deze prachtige gedrukte schoolkalenders bijven ouders op de hoogte van alle belangrijke data in het schooljaar en krijgt u meteen de gelegenheid om belangrijke informatie zoals contactgegevens, overblijven, ziekmeldingen en andere praktische info van de school onder de aandacht te brengen. Alle vaste jaaractiviteiten alvast voorgedrukt. Denk aan vakanties, feestdagen, studiedagen, Cito-toetsen, verjaardagen, sportdagen, rapporten etc.
U levert uw activiteiten aan in een overzichtelijk Excel bestand dat wij voor u beschikbaar stellen

De prijs is inclusief:

  • Leveren van een voor-ingevuld Excel bestand, eenvoudig aan te vullen door de school (dient als input voor de opmaak)
  • Reeds ingevulde data van de regionale schoolvakanties Basisontwerp (standaard stramien) en complete opmaak door een professional
  • Plaatsen van logo en kleuren van de school
  • Projectbegeleiding en advies

Oplage 1000 stuks: € 2,28
Oplage 500 stuks: € 3,43
Oplage 250 stuks: € 6,77
Oplage 200 stuks: € 7,59
Oplage 150 stuks: € 8,63
Oplage 100 stuks: € 11,11
Prijzen zijn per stuk en excl. btw.

Meer informatie? Bel: 0182 – 74 90 90 of stuur een e-mail.