Filosofie

Een goede schoolwebsite is geen doel op zich, maar een middel voor effectieve oudercommunicatie. Met een website kan de school zich verbinden aan ouders via sociale media. Een herkenbare uitstraling is hierbij zeker zo belangrijk. Hieronder staan onze belangrijkste kernpunten.

Uniek ontwerp

Uw website wordt vormgegeven in een ontwerp dat past bij de identiteit van de school. U krijgt niet een standaard template met alleen uw logo, maar een compleet uitgewerkt design. Uw website als professioneel visitekaartje. In een persoonlijk gesprek geeft u uw wensen aan en samen komen we tot een ontwerp op maat.

Social Media

U kunt de website inzetten als spin in het web bij oudercommunicatie. Met de diverse mogelijkheden op het gebied van social media kunt u ouders bereiken met de middelen die u wilt. Van een eenvoudige koppeling tot een volledige integratie op uw site, FaceBook, Twitter, YouTube, MailChimp en andere media kunnen worden gebruikt naar de wensen van de school.

Deskundigheid

De website is op een logische en overzichtelijke manier ingedeeld. De informatie die ouders zoeken is eenvoudig te vinden. HetSchoolvoorbeeld.nl is ontwikkeld door onderwijskundigen. Wij weten wat er speelt op school.

Draagkracht

De leerkrachten leren in de teamtraining hoe ze hun eigen pagina kunnen bijhouden. Ze worden opgeleid tot volwaardig webredacteur en ontvangen na afloop een certificaat voor in het bekwaamheidsdossier. In het zeer gebruiksvriendelijke en bekroonde WordPress kan de leerkracht zijn of haar groepspagina voorzien van nieuwe teksten en foto’s. Zo blijft de schoolwebsite up-to-date en ontstaat een bredere draagkracht voor uw schoolwebsite.

Continuïteit

Door het afsluiten van een jaarabonnement is de continuïteit van uw schoolwebsite gewaarborgd. Wij onderhouden de schoolwebsite met maandelijkse updates, lossen problemen op waar nodig, beantwoorden kosteloos uw CMS vragen en geven periodiek tips en trucs over het aantrekkelijk houden van uw website. Wij maken elke nacht, elke week, elke maand en vóór elke vakantie een backup van uw website, zodat we in geval van calamiteiten de site kunnen herstellen. Daarnaast is HetSchoolvoorbeeld.nl alert en pro-actief om hackers buiten de deur van uw website te houden met extra beveiligingssoftware.