Schoolwebsite laten maken: website design voor het onderwijs

Het Schoolvoorbeeld Blog

U wilt een schoolwebsite laten maken? Website design van hetschoolvoorbeeld.nl biedt u niet alleen een goede website voor het onderwijs maar levert u ook een verbetering  van de ouderbetrokkenheid. En dat is toch waar het voor u als professional in het onderwijs uiteindelijk allemaal om draait?

alfrinkschool voortgezet onderwijs schoolwebsite schoolbestuur website laten maken

Boven: Een website voor het lager onderwijs, voortgezet onderwijs en een bestuurswebsite.

Onze visie is eenvoudig: het verbeteren van ouderbetrokkenheid. Dit is een belangrijk doel op elke school en een goede website is daarbij een middel.Met deze gedachte in het achterhoofd maken wij websites voor het onderwijs. Geen gewone website met een leuk kleurtje, maar een professionele en op maat gemaakte totaaloplossing. Voor computers en mobiele apparaten in de huisstijl van uw school tegen een uitstekende prijs.

Mobiele weergave

Elke website wordt responsieve opgeleverd. Dit betekent optimaal leesbaar op smartphone en tablet. Daarnaast kan iedereen de website op een iPhone als app openen. Dus altijd de website als een app op zak! Handig toch?

Spin in het web

De schoolwebsite is vaak niet het enige online platform waarop de school zich profileert. Externe bronnen zoals sociale media en leerling volgsystemen zoals bijvoorbeeld ParnasSys kunnen we met een duidelijk icoon in de website opnemen. Sommige bronnen kunnen we volledig integreren. Denk aan Google Maps, Google Agenda en nieuwsbronnen zoals Twitter en YouTube.

Advies en training

Wij adviseren u om een teamtraining te volgen. De training bestaat uit een presentatie en demonstratie van de website, oefeningen achter uw eigen computer en een sessie waarbij we de geleerde vaardigheden bespreken. Kennis van html is niet nodig; iedereen kan het leren! Elke deelnemer wordt opgeleid tot volwaardig webredacteur!

De voordelen van een teamtraining op een rij:

  • Na de training zijn de groepspagina’s gevuld
  • De groepsleerkrachten kunnen zelf hun pagina up-to-date houden
  • Gratis gebruik van de support afdeling voor vragen met betrekking tot het beheersysteem (max. 1 uur per jaar)

Schoolwebsite laten maken? Bezoek de site