Vernieuwde website: CBS De Ark

Het Schoolvoorbeeld Nieuws

Voor CBS De Ark hebben wij de huidige website voorzien van een lay-out update. CBS De Ark is een christelijke basisschool in Barendrecht.
Kenmerken
CBS De Ark is met de vernieuwde website beter vindbaar en profileert zich optimaal door de compleet nieuwe overzichtelijke lay-out. Bezoekers vinden snel de informatie die ze zoeken. HetSchoolvoorbeeld.nl draagt zorg voor het ontwerp, de technische realisatie en het onderhoud. Hiermee is CBS De Ark volledig gevrijwaard van alle technische zorgen.
Mooi, gemakkelijk en efficiënt
Op een gebruiksvriendelijke manier kunnen de medewerkers van CBS De Ark zelf eenvoudig pagina’s en berichten plaatsen en teksten en afbeeldingen wijzigen. Daarnaast kunnen de berichten automatisch gekoppeld worden aan de sociale mediakanalen zoals LinkedIn, Facebook en Twitter waarmee geen bericht ongezien blijft.
Bekijk de website
De website is nu live! Bekijk de vernieuwde site op: https://cbsdearkbarendrecht.nl
We wensen de medewerkers van CBS De Ark veel succes met hun vernieuwde website!
Wilt u ook een nieuwe schoolwebsite waarmee u meer bezoekers trekt en optimaal voor de dag komt? Bel of e-mail ons dan vandaag nog. Bel 0182 – 74 90 90 of mail info@hetschoolvoorbeeld.nl. Vraag naar Marjolein de Pater of Jeroen Vink. Ze helpen u graag.