Vernieuwde website : PCBO Baarn-Soest

Het Schoolvoorbeeld Nieuws

Voor PCBO Baarn-Soest hebben we de huidige website voorzien van een layout update. De Stichting PCBO Baarn-Soest is het overkoepelend orgaan waar tien scholen voor primair onderwijs in Baarn, Soest en Soesterberg onder ressorteren.
Kenmerken
PCBO Baarn-Soest is met de vernieuwde website beter vindbaar en profileert zich optimaal door de compleet nieuwe overzichtelijke layout. Bezoekers vinden snel de informatie die ze zoeken. Hetschoolvoorbeeld.nl draagt zorg voor het ontwerp, de technische realisatie, het onderhoud. Hiermee is PCBO Baarn-Soest volledig gevrijwaard van alle technische zorgen.
Mooi, gemakkelijk en efficiënt
Op een gebruiksvriendelijke manier kunnen de medewerkers van PCBO Baarn-Soest zelf eenvoudig pagina’s en berichten plaatsen en teksten en afbeeldingen wijzigen. Daarnaast kunnen de berichten automatisch gekoppeld worden aan sociale mediakanalen zoals LinkedIn, Facebook en Twitter waarmee geen bericht ongezien blijft.
Bekijk de website
De website is nu live! Bekijk de vernieuwde site op: https://pcbobaarnsoest.nl
We wensen PCBO Baarn-Soest veel succes met hun vernieuwde website.
Wilt u ook een nieuwe schoolwebsite waarmee u meer bezoekers trekt en waarmee uw school optimaal voor de dag komt? Bel of e-mail ons dan vandaag nog. Bel 0182 – 74 90 90 of mail info@hetschoolvoorbeeld.nl. Vraag naar Marjolein de Pater of Jeroen Vink. Ze helpen u graag.