Vernieuwde website: Plusklas de Raket

Het Schoolvoorbeeld Nieuws

Voor Plusklas de Raket te Barendrecht hebben we de huidige website voorzien van een layout update. De Raket is de bovenschoolse plusklas van elf basisscholen van de Vereniging PCPO Barendrecht en Ridderkerk.
Kenmerken
Plusklas de Raket is met de vernieuwde website beter vindbaar en profileert zich optimaal door de compleet nieuwe overzichtelijke layout. Bezoekers vinden snel de informatie die ze zoeken. Hetschoolvoorbeeld.nl draagt zorg voor het ontwerp, de technische realisatie, het onderhoud. Hiermee is Plusklas de Raket volledig gevrijwaard van alle technische zorgen.
Mooi, gemakkelijk en efficiënt
Op een gebruiksvriendelijke manier kunnen de medewerkers van Plusklas de Raket zelf eenvoudig pagina’s en berichten plaatsen en teksten en afbeeldingen wijzigen. Daarnaast kunnen de berichten automatisch gekoppeld worden aan sociale mediakanalen zoals LinkedIn, Facebook en Twitter waarmee geen bericht ongezien blijft.
Bekijk de website
De website is nu live! Bekijk de vernieuwde site op: https://plusklasderaket.nl
We wensen Plusklas de Raket veel succes met hun vernieuwde website.
Wilt u ook een nieuwe schoolwebsite waarmee u meer bezoekers trekt en waarmee uw school optimaal voor de dag komt? Bel of mail ons dan vandaag nog. Bel 0182 – 74 90 90 of mail info@hetschoolvoorbeeld.nl. Vraag naar Marjolein de Pater of Jeroen Vink. Ze helpen u graag.